Hulp en ondersteuning

Online training

Om je vaardigheden op het gebied van vinden en beoordelen van informatie te vergroten, of om eerder opgedane kennis op te frissen of uit te diepen, kun je gebruik maken van onze cursus op Canvas. Deze online cursus informatievaardigheden is speciaal voor eerstejaarsstudenten ontwikkeld, maar ook oudere jaars kunnen er gebruik van maken. Je leert je zoekvraag te definieren, waar- en hoe je kunt zoeken en hoe je de betrouwbaarheid bepaalt van wat je gevonden hebt.

Training op Canvas

Deze online cursus informatievaardigheden is speciaal voor eerstejaarsstudenten ontwikkeld, maar ook oudere jaars kunnen er gebruik van maken. Je leert je zoekvraag te definieren, waar- en hoe je kunt zoeken en hoe je de betrouwbaarheid bepaalt van wat je gevonden hebt.
Je kunt zelf bepalen hoe je door de stof gaat. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met de theorie, of eerst oefenvragen maken en kijken hoe je het er vanaf brengt. Een aantal opleidingen vereist dat je de theorie afsluit met een eindtoets. Je docent informeert je hierover.

Naar Canvas
Heb je vragen of ondervind je problemen bij de toegang? Neem dan contact op met Frédérique Leopold of Christa van Tongeren.

Naar de eindtoets
Heb je vragen of ondervind je problemen met de eindtoets? Neem dan contact op met Frédérique Leopold.

Switch to English English
× App de balie