Schrijf een gedicht met AI en win!

De HU Bibliotheek en Instituut voor ICT  organiseren een dichtwedstrijd ter gelegenheid van de Poëzieweek 2023.

Poëzie bestrijkt het domein buiten het weten om, maar kan kennis verrijken. Daarom organiseren de HU bibliotheek en Instituut voor ICT tijdens de Poëzieweek 2023 een ad hoc gedichtenwedstrijd. Deze is bedoeld voor studenten van de HU, maar medewerkers mogen ook mee doen.

Hoe doe je mee?
Schrijf een sonnet met behulp van ChatGPT of een AI-tool naar keuze. Van de gebruikte AI-tool krijgen we graag een printscreen.

Je kunt een geldbedrag van 100 euro winnen, en de poëziebundel Ongevraagd advies van Ester Naomi Perquin.
De jury bestaat uit Gera Pronk, Nini Salet, Ruben Wiering en Anita Bosman

De deadline is 6 februari 2023 24.00 u, inzendingen zijn tot die tijd welkom op bibliotheek@hu.nl
Inzendingen mogen ook anoniem, dan wordt een evt. prijswinnend gedicht gepubliceerd zonder auteursvermelding.

Switch to English English
× App de balie