Teacher Toolbox

Wat is de Teacher Toolbox?
Als docent heb je toegang tot een breed scala aan learning-tools die je kunt inzetten in het onderwijs, bijvoorbeeld via internet. De Teacher Toolbox is een handig platform om educatieve tools te vinden, en geeft je antwoord op je vragen.

Hoe werkt het?
Om deze tools te vinden, maak je gebruik van een slimme zoekmachine. Je kunt zoeken op een categorie, zoals bijvoorbeeld ‘quizzes, games, programmeren',  of zoeken op een specifieke tool die je al voor ogen hebt.

Waarvoor kun je het gebruiken?
Ondanks alle voordelen, roepen tools vaak ook nieuwe vragen op:
Welke tool zal ik gebruiken en hoe?
Heeft mijn school een licentie?
Is het veilig en wie kan ik om advies vragen?
In de Teacher Toolbox vind je gebruikerservaringen van je collega’s en kom je erachter met wie je contact kunt opnemen als je meer wilt weten over een bepaalde tool.

Disclaimer 
Tenzij anders aangegeven rust het auteursrecht op teksten in de Teacher Toolbox bij Hogeschool Utrecht. Dat materiaal mag vrij hergebruikt worden onder creative commons licentie BY SA NC.
Rechten op al het andere materiaal ligt bij de oorspronkelijke maker en voor hergebruik dient daarvoor toestemming gevraagd te worden. De Hogeschool Utrecht is niet aansprakelijk voor aanspraken van derden bij verkeerd hergebruik van dit materiaal. Op aanmaken van accounts bij bepaalde tools kunnen privacy-voorwaarden van toepassing zijn. De Hogeschool aanvaardt geen aansprakelijkheid in zaken rond privacy bij gebruik van deze tools.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten