Activiteiten

Jaaropening

Tijdens de Jaaropening op 24 augustus was het HUB-Lab aanwezig. Op dit festival met thema “De HU van morgen” konden de ruim 550 aanwezigen kennis maken met onze touch table van Prowise. Door het spelen van een interactief spel kon er een leuk prijsje gewonnen worden. Onze robot Eddy gaf acte de présence op het podium in de Grote Zaal tijdens de officiële opening.

 

jaaropening

 

 

Kick-off Minor Vernieuwend leren met ICT en games

Op maandag 4 september zijn 70 studenten in het kader van de Minor Vernieuwend leren met ICT en games bij het HUB-Lab langs geweest. Zij hebben in groepjes kennis gemaakt met de Bee Bots, de Prowise touchtable en de Makey Makey. Het was een bruisende middag met veel enthousiaste studenten.

 

makey

 

beebot

 

prowise

 

Te verwachten:

 

Deelname aan de DLO Parade – 3 t/m 5 oktober

Op de DLO Parade maak je kennis met allerlei producten en diensten die met het digitale onderwijs op de HU te maken hebben. Het HUB-Lab zal aanwezig zijn met o.a. een VR opstelling en er zal een demo van de Teacher Toolbox te zien zijn. Bezoek ons op een van de volgende locaties:

 

Dinsdag 3 oktober van 10:00 tot 16:30: Bolognalaan – Blauwe kuil
Woensdag 4 oktober van 10:00 tot 16:30: Heidelberglaan 7 – Centrale hal
Donderdag 5 oktober van 10:00 tot 16:30: Padualaan 99 – Centrale hal

 

 

Open dag HU – 7 oktober

Wil jij ook piano leren spelen met fruit? Een spel doen op onze touchscreen

of de wereld bekijken door een VR-bril? Kom dan tijdens de open dag naar het HUB-Lab van de HU Bibliotheek en laat je verrassen! We zijn die dag van 9.30 – 15.00 uur geopend.

 

banner

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten